Onderhoud

Van Wijk sloepen service

Zelfs een kwalitatief hoogstaande van Wijk sloep heeft zo nu en dan onderhoud nodig. Soms is het gewoon tijd voor een grondige opfrisbeurt. Belangrijk is dat dit met zorg gedaan wordt, door de juiste vakmensen met hoogwaardige producten. Goed onderhoud zorgt er bovendien voor dat uw sloep langer in topconditie blijft, wat uiteraard weer gunstig is voor de waarde van uw kostbare bezit.

Van Wijk sloepen onderhoud

Voor ieder model van Wijk sloep hebben wij het meest noodzakelijke onderhoud in een overzichtelijk schema gezet, klik de onderstaande link voor het PDF bestand met de voor het seizoen 2019 geldende prijzen.

Van Wijk sloepen onderhoud

Van Wijk sloep refit

Van Wijk Maritiem biedt ook refit opties voor uw sloep, een refit staat voor een totale of gedeeltelijke cosmetische vernieuwing van uw van Wijk sloep. Van het aanpassen/opfrissen van de rompkleur tot het leveren van een nieuwe kap en kussens, alles is mogelijk als u weer als nieuw wilt varen.

Wij beschikken vanzelfsprekend over de juiste middelen en materialen voor een volledige metamorfose. Met vooraf overeengekomen scherpe prijzen komt u nooit voor verrassingen te staan en het resultaat is alsof u net een nieuwe van Wijk sloep heeft gekocht, showroom fris. Vraag via het onderstaande contactformulier een maat gemaakte offerte aan voor de verjongingskuur van uw van Wijk sloep.

Contactformulier

Uw van Wijk sloep weer zo goed als nieuw voor vele jaren extra vaarplezier.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten